четвер, 1 червня 2017 р.





Щасливе дитинство
Яке воно щасливе дитинство?
Спитав у бабусі хлопчина.
Пізнавши колись материнство,
Батьки враз забули про сина.
Пригорне старенька малого.
Розкаже про війни і холод.
Тихенько без слова різкого
Втамує цікавості голод.
Щасливе дитинство
спокійне Без лайки,
без бійки, без горя.
У ньому є сонце привітне,

Поїздка у табір до моря.
Є друзі, є книжка і школа,
Є мрії дитячі наївні.
Є рідні обличчя довкола,

Дарунки у свята чарівні.
Повір воно в тебе щасливе,
Ти маєш можливість радіти.
Хоч може колись полохливе,
У власті твоїй, все змінити.
Любов Чернуха






Щороку 1 червня, в перший день літа, в Україні відзначається Міжнародний День захисту дітей — чудове свято одвічної надії та радості. Бо ж саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб наші діти росли здоровими та радісними, прославляли свій рід і рідний край.

У нашої малечі не має бути нещасливого дитинства, і за це повинні відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх свобод і прав повинен бути одним з найголовніших наших обов’язків.

Отож, закликаємо всіх, не лише сьогодні, але й кожного наступного дня, зігріти теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми, справжніми патріотами й неодмінно стануть гордістю України.

 




У Міжнародний день захисту дітей гостинно відчинила двері для вихованців дитячого садочка "Малятко"  бібліотека – філія с.Надрічне.  . Відбувся перегляд відеоролика "Квітка щастя" Під час конкурсу дитячого малюнка на асфальті  «Я малюю радість» дітлахи із задоволенням малювали сонце, квіти і мир у всьому світі. Діти гралися, танцювали,було весело .






































Немає коментарів:

Дописати коментар