вівторок, 28 лютого 2017 р.

Пам’яті Патріарха







«Любіть свій нарід,

за нього постійно моліться,

для нього працюйте,

вчіться і жийте!»


Патріарх Йосип Сліпий.






Йосип Сліпий – це світла і героїчна постать, яка зробила великий вклад в розбудову нашої церкви. Це безстрашний Пастир, організатор релігійно - церковного життя, вчитель, духовний батько і оборонець рідної церкви й народу.
  В бібліотеці-філіалі с. Надрічне пройшов  вечір пам'яті "Життя Йосипа Сліпого-подвиг в імя Бога і України"до 125-річчя від дня народження  Патріарха .Захід був організований  працівники бібліотеки та клубу .  
  З життєвим шляхом Йосипа Сліпого глядачів ознайомила Марія Черинда.Духовну поезію читали Люба Сорока і Надія Баран . У виконані Ірина Савчук , Марії Черинди,Каріни Слотюк прозвучали пісні " Бог ласкавий" , "Батьківський поріг", "Я вірю в Бога" , "Віра" , "Не дивись маленьке очко де не слід".Під час проведення вечора були використані інтернет-ресурси бібліотеки відео " Люди свободи", " Йосип Сліпий крізь терни до зірок " Гладачі мали можливість переглянути викладку літератури"Світлій пам'яті Патріарха Йосипа Сліпого" а також пам’ятні світлини про перебування Йосипа Сліпого у Римі. 
 Патріарх Йосип Сліпий став національним героєм України, великим сподвижником її відродження. Його діяння – тріумф Христової правди, тріумф живучості нашої церкви і нації, до якої йшов увесь український народ .


















Немає коментарів:

Дописати коментар