вівторок, 28 лютого 2017 р.






Майдан. Мабуть, нині це слово знають у всіх країнах світу. Майдан Незалежності – це не тільки велика й головна площа в центрі Києва, Майдан – це небажання жити в системі тоталітарної корупції і малограмотної влади, що розграбувала країну. Це прагнення жити за європейськими стандартами. За це Україна заплатила більш як сотнею людських життів та кількома сотнями покалічених людей. Страшна ціна. «Революція Гідності». Саме так назвали ці буремні дні боротьби народу проти злочинної влади, що тривала впродовж усіх зимових місяців 2013-2014 р. та призвела до повалення тоталітарного режиму.
Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Полягли за честь, за волю, за право бути Українцями і за свою Батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

 З нагоди річниці вшанування Героїв Небесної Сотні у ,у бібліотеці-філіалі села Надрічне для юнацтва  відбулась година пам'яті "А сотню вже зустріли небеса"  молодь села мала можливість пригадати події, які вже ввійшли в нашу історію, згадати Героїв Небесної Сотні, переглянути відеоролик «Герої не вмирають».

Немає коментарів:

Дописати коментар