пʼятницю, 5 квітня 2013 р.

Молодь- за здоровий спосіб життя.


Здоров'я - це найцінніший скарб, який так важко зберегти і так просто втратити.Проте, на жаль, в нашому сучасному світі, коли тютюн, алкоголь та наркотики - активно наступають, людина повинна робити доленосний вибір між здоров'ям і шкідливими звичками.
В приміщенні бібліотеки-філіалу села Надрічне проходив організований місцевою бібліотекою та фахівцем районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Володимирам Баран, тиждень здорового способу життя. Програма заходів була різноманітна, виставка літератури "Здоровий спосіб життя-вибір молоді".конкурс малюнків "Шкідливі звички очима дітей", дитячі просвітницькі ігри "Пригоди в країні Здоровляндії" та "Крок за кроком".
Завершинням тижня стало ток-шоу "Здоровий спосіб життя". Оригінальне поєднання інформаційних повідомлень та просвітницької поезії, донесли до глядачів ведучі заходу- Надія Баран, Павло Борсук та Марія Клиш. Цікаві тематичні відеоролики та пронизуючий реквієм Моцарта спонукали дітей та юнацтво села вкотре задуматись про неповторну шкоду тютюну, алкоголю та наркотиків для їхнього здоровя.






 


































Немає коментарів:

Дописати коментар