вівторок, 30 квітня 2013 р.

З Христом у серці


Ісусе, страждання чашу

Ти випив за людську долю

І визволив душу нашу

Від вічного смертного болю

Все зло, що було над тобою,

Ти переміг любов'ю,


Василь Мартиняк.




В бібліотеці-філіалі села Надрічне пройшов вечір духовності «З Христом у серці». Захід було організовано бібліотекою, народним домом та центром соціальних служб для сімї, дітей та молоді.
Вечір розпочався з спільної молитви за здоров’я і благополуччя жителів нашого села.
Ведучі дійства Світлана Штепована і Надія Баран доносили до глядачів одвічні духовні істини, розповідаючи про тяжкі страждання Ісуса Христа Сина Божого, який віддав своє життя за наше спасіння.
Поезію про нестерпні муки Христа на Голгофі та сутність нашого сьогодення читали Марія Клиш, Володимир і Оксана Ванци, Наталія Болюх.
У виконанні Надії Ференц, Наталії та Людмили Болюх пролунали страсні пісні «Хочу я з тобою жить», «Марія» та «Моя молитва».
Наприкінці вечора духовності юні учасниці дійства Ірина Підлужна та Віта Сорока, тримаючи у руках запалені свічки, з щирою молитвою звернулися до Бога.
Під час заходу активно використовувались відео- та аудіо інтернет-ресурси бібліотеки: «Голгофа, хрест», «Під хрест твій стаю», «Молімося» та «Цей хрест – це крила».
Серця усіх присутніх пройнялися стражданнями Ісуса Христа, очистивши тим самим тернисту стежину до величі нашого внутрішнього світу. Тож утверджуймо на землі щиру віру в Бога та любов до ближнього. Адже так вчить нас Святе Письмо.



















Немає коментарів:

Дописати коментар